Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
6 berichten.
Rinke Schroor heeft geschreven op 27 december 2018 om 21:07
Geweldig, kwam jullie tegen op internet en wilde gewoon nog eens kwijt wat voor warme tijd ik bij jullie heb gehad. Dikke en lieve groet aan jullie allen en een gezegend 2019..Rinke.
F S heeft geschreven op 11 november 2018 om 16:22
Zondag 04 november. Aangekondigd in het Sneeker Nieuwsblad: Popkoor Flair uit Sneek geeft haar jaarlijks familieconcert in de Hermeskerk in Uitwellingerga.Dat mocht ik natuurlijk niet missen. weer een heerlijke muziekmiddag in het voorutzicht. En er trad niet een koor op. Ook aanwezig was Popkoor Amazing uit Holten. Er werd prachtig en enthousiast gezongen. Besloten werd met gezamenlijk; "Let the Sunshine in".Nog met de nagalm van dit lied en het zicht op de ondergaande herfstzon, fietste ik weer naar huis. Wat kan zingen een mens toch gelukkig maken.
Christien heeft geschreven op 1 november 2018 om 11:53
Afgelopen zondag heb ik het gezamenlijke concert van Popkoor Flair en de band de Spilbrekers, beiden uit Sneek bezocht. Het vond plaats in het mini kerkje van Sandfirden in de middle of no ware, op zich al bijzonder. Wat een fijne muziek. Het repertoire van beide groepen sloot goed op elkaar aan. Leuk om naar te luisteren en kijken. Wat een enthousiasme.Een goed bestede middag!
Joop Rietdijk heeft geschreven op 27 oktober 2018 om 19:39
Zondag, 14 oktober (2018). Op de fiets van Sneek naar Sandfirden. Mooie tocht door het wijde Friese land.Het einddoel was het oude kerkje van Sandfirden om naar het optreden te luisteren van het Spilbrekers Ensemble en het Popkoor Flair. Wat een enthousiasme, warmte en kunde waarmee de nummers werden gespeeld en gezongen.!!!!Een heerlijke muziekmiddag.
U.F heeft geschreven op 18 januari 2018 om 19:38
Op e strunDonker, regen en harde wind. Niet echt mijn lievelingsweer. Maar ja....ga toch maar op pad.En dan loop je even droog door het Anthonius ziekenhuis en word je verwelkomd door herkenbare hartverwarmde klanken. Heerlijk je krijgt er direct een goed humeur van. Voorzichtig begin je swingen op de nummers van het popkoor. Je begint weer warm te worden en je vergeet hoe het achter de draaideur zal zijn.Helaas, na een aantal nummers moeten we weer verder.Bedankt voor de extra energie die we opgedaan hebben.
Cees Veenstra uit Goenga heeft geschreven op 23 december 2017 om 13:37
Ik heb genoten van jullie optreden in de Parkflat. Mooi gezongen en ook de solisten waren goed op dreef. De 4 persoons muzikale begeleiding was weer dik in orde. De act met de kaarsen was prachtig om te zien in de gedeeltelijk verduisterde zaal. Al met al een fijn optreden om te zien en te horen. Cees Veenstra.